Voor VSCD-leden

Leenaers Verloop Van der Westen is een adviesbureau op het gebied van sponsoring, fondsenwerving en mecenaat. Wij adviseren en ondersteunen in alle vormen van werving. Van partnerships met bedrijven en grote giften van particulieren tot bijdragen van donateurs en vrienden, fondsaanvragen en nalatenschappen. Van eenmalige campagnes tot structurele werving. Onze aanpak is altijd persoonlijk, praktisch en vooral: realistisch en resultaatgericht.

Samenwerking met de VSCD

Leenaers Verloop Van der Westen is preferred supplier van de VSCD. Speciaal voor VSCD-leden bieden wij daarom 15% korting op onze reguliere advies tarieven. Daarnaast organiseren wij samen met de VSCD regelmatig workshops en masterclasses voor VSCD-leden.

Ruime ervaring in de cultuursector

Onze opdrachtgevers komen vooral uit de sectoren kunst en cultuur, zorg en welzijn, onderwijs en wetenschap. We hebben ruime ervaring in de podiumkunsten en hebben regelmatig opdrachten voor schouwburgen en theaters uitgevoerd. Bijvoorbeeld op het gebied van vriendenwerving en het opzetten van businessclubs en geefcirkels.

Initiatief Nalaten & Cultuur

Samen met Arjen van Ketel zijn wij het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart en organiseren we regelmatig trainingen en workshops over nalatenschappenwerving. Daarnaast is het Initiatief Nalaten & Cultuur een platform om kennis en ervaring op het gebied van nalatenschappenwerving in de culturele sector uit te wisselen. De eerstvolgende driedaagse training ‘Nalatenschappen werven voor cultuur’ start op 4 maart 2020. VSCD-leden betalen slechts €1350,- in plaats van €1495,-.

LVW Trainees

Ook op zoek naar een betaalbare jonge talentvolle fondsenwerver? Dan is een LVW Trainee wellicht de oplossing voor uw organisatie. LVW Trainees zijn recent afgestudeerd en talentvol. Zij gaan onder begeleiding van een senior adviseur van Leenaers Verloop Van der Westen bij u aan de slag. Een LVW Trainee is enthousiast om het vak te leren en beschikt over de juiste vooropleiding en competenties. Zo bieden we u de optimale mix van jarenlange ervaring en enthousiast talent voor een gunstige prijs.