Voor VSCD-leden

Samenwerking met de VSCD

LVWB Fundraising is preferred supplier van de VSCD. Speciaal voor VSCD-leden bieden wij daarom 15% korting op onze reguliere adviestarieven. Daarnaast organiseren wij samen met de VSCD regelmatig workshops en masterclasses.

Early bird aanbod training Nalatenschappen werven voor cultuur

Samen met Arjen van Ketel zijn wij het Initiatief Nalaten & Cultuur gestart en organiseren we regelmatig trainingen en workshops over nalatenschappenwerving. De eerstvolgende intensieve en inspirerende driedaagse training ‘Nalatenschappen werven voor cultuur’ voor senior fondsenwervers start 10 februari 2021 in Amsterdam.  De overige trainingsdata zijn 10 maart en 21 april 2021.

Als onderdeel van de training maak je een beknopt ‘plan van aanpak nalatenschappen werven’ voor jouw organisatie en oefen je gesprekstechnieken. Voor iedere trainingsdag bereid je ‘huiswerk’ voor. Na de tweede dag bespreek je tijdens een coaching gesprek je plan van aanpak 1-op-1 met één van de docenten. Meer informatie lees je hier of neem contact op met marischka@lvwbfundraising.nl of via 06-29504163.

VSCD-leden betalen bij aanmelding tot 1 januari 2021 slechts €1295,- in plaats van €1545,- p.p.
Aanmelden kan via marischka@lvwbfundraising.nl.

Aanbod plan van aanpak ‘corona-campagne’ binnen een maand

Extra steun is in deze tijd hard nodig. De ervaring leert dat mensen graag bereid zijn om hun favoriete podium te steunen. Het is dus de moeite waard om uw bezoekers, vrienden en donateurs om (extra) support te vragen. Op basis van een quick scan, maken we volgens een praktisch stappenplan en binnen een maand samen een plan van aanpak, vooral gericht op werving bij particulieren. Hiermee kun je direct aan de slag en profiteer je van de grotere geefbereidheid.

Wil je weten of dit ook kansen biedt voor jouw organisatie? Meer informatie lees je hier of neem contact op met sofie@lvwbfundraising.nl / 06-14149014 voor meer informatie en een kosteloze intake. Als daaruit voldoende kansen blijken, zijn de kosten voor het maken van het plan €1500,-. Indien het plan ook daadwerkelijk geheel of gedeeltelijk wordt uitgevoerd, zijn de kosten in totaal €2500,-.